Vacaturebank Peter Appel Transport BV


Verantwoordelijkheid: daar doe je iets mee

Met je chauffeursdiploma alleen ben je er nog niet bij Peter Appel Transport. Wij vinden een goede basis essentieel voor het goed en veilig uitvoeren van je werkzaamheden. Daarom volg je bij je indiensttreding een speciale opleiding op ons hoofdkantoor in Middenmeer.

Wij verzorgen ook andere interne opleidingen en cursussen om onze chauffeurs zoveel mogelijk te bekwamen. Denk hier bijvoorbeeld aan Het nieuwe rijden, Geconditioneerd vervoer en Manoeuvreertraining.
Tevens zijn we een leerbedrijf, wat inhoudt dat wij startende chauffeurs tijdens hun opleiding de mogelijkheid bieden het vak te leren.

Opleidingen
Peter Appel Transport is een transportonderneming gericht op het uitvoeren van nationaal geconditioneerd wegtransport van levensmiddelen. Nationaal transport van kruidenierswaren,verse en diepgevroren levensmiddelen.

Aan alle medewerkers worden adequate middelen verstrekt en wordt zorg gedragen voor voldoende opleiding en training. Hieronder valt in ieder geval de opleiding Chauffeur Gecondioneerd Vervoer om zo de medewerkers voldoende kennis te geven om goed om te kunnen gaan met levensmiddelen en de klant de kwaliteit te geven die benodigd is. Deze opleiding wordt intern gegeven en duurt 4 dagen.

Verder volgen onze medewerkers een manoeuvreertraining bij erkende rijscholen om door middel van juiste kijk- en stuurtechnieken en voertuigbeheersing de kans op schades tijdens het manoeuvreren te verminderen.

Richtlijn vakbekwaamheid (code 95)
De Richtlijn vakbekwaamheid is een Europese Richtlijn die eisen stelt aan opleiding en nascholing van beroepschauffeurs.

De Richtlijn stelt dat alle chauffeurs, om hun vakbekwaamheid te behouden, per vijf jaar, 35 uur nascholing moeten volgen. 35 uur nascholing komt neer op 5 trainingsdagen, 1 van deze dagen moet worden ingevuld met een praktijktraining.

Wij bieden bovenstaande opleidingen aan onze medewerkers aan om zo onze medewerkers tegemoet te zien in hun code 95 .

 
 
 
  • Standplaatsen
  • Sitemap
  • Disclaimer
  • Contact
  • Vacatures