Vacaturebank Peter Appel Transport BV
Alkmaar
Alkmaar I
Voor onze klant in Alkmaar bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met zowel bakwagens als trekker- opleggers, winkels met levensmiddelen. We bevoorraden voor deze klant winkels in Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.

Alkmaar II
Voor onze andere klant in Alkmaar bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met trekker- opleggers winkels met levensmiddelen in Noord-Holland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Amersfoort
Voor onze klant PostNL bezorgen we met de bakwagen grote producten bij de consument thuis. We installeren/monteren deze producten en leveren zo een totaal service aan de consument.Amstelveen
Voor onze klant in Amstelveen leveren we met trekker- opleggers alle pizza-ingrediŽnten en -benodigdheden aan de Restaurants en Deliveries.


Amsterdam
Voor onze klant in Amsterdam bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met bakwagens o.a. horecagelegenheden en instellingen (zoals verzorgingstehuizen, ziekenhuizen,etc.)met levensmiddelen. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Barendrecht
Voor onze klant in Barendrecht bevoorraden we met trekker- opleggers distributiecentra met verse groenten en fruit. Er wordt voornamelijk met pallets gewerkt


Beilen


Beverwijk


Boxtel
Voor onze klant in Boxtel leveren wij met trekker- opleggers dagelijks koelversproducten aan supermarktorganisaties in Nederland. Dit doen we zowel op supermarktniveau als op DC- niveau.


Breda
Voor onze klant in Breda bevoorraden we met trekker- opleggers en een aantal bakwagens oa brood vanuit het distributiecentrum naar verschillende winkels in Zuid- Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Drachten
Voor onze klant in Drachten bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met bakwagens o.a. horecagelegenheden en instellingen (zoals verzorgingstehuizen, ziekenhuizen,etc.) met levensmiddelen. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt. Tevens is hier een vestiging van Peter Appel Transport waaruit de planners een deel van regio Noordoost- Nederland aansturen.


Ede
Vanuit het distributiecentrum van onze klant in Ede worden regionale- en landelijke verscentra in Nederland bevoorraad. Hier rijden we o.a. met combinaties en trekker- opleggers en wordt er met pallets gewerkt.


Emmeloord
Voor onze klant in Emmeloord bevoorraden we met trekker- opleggers en een aantal bakwagens o.a. brood vanuit het distributiecentrum naar verschillende winkels in Noord- Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Geldermalsen
Vanuit het distributiecentrum van onze klant in Geldermalsen bevoorraden we met trekker- opleggers distributiecentra in geheel Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt. Tevens is hier een vestiging van Peter Appel Transport waaruit de planners regio Zuid- Nederland aansturen.


Hedel
Voor onze klant in Hedel bevoorraden we met trekker- opleggers en een aantal bakwagens o.a. brood vanuit het distributiecentrum naar verschillende winkels in Zuid- Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Heteren
Voor onze klant in Heteren bevoorraden we met trekker- opleggers o.a. drogisterijartikelen vanuit het distributiecentrum naar verschillende winkels in Nederland en BelgiŽ.


Hoogeveen
Vanuit het distributiecentrum van onze klant in Hoogeveen bevoorraden we met trekker- opleggers winkels in Noord- Nederland met diepvriesproducten. Er wordt voornamelijk gewerkt met rolcontainers.


Hoorn
Voor onze andere klant in Hoorn bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met trekker- opleggers en een aantal bakwagens winkels met levensmiddelen in Noord-Holland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Middenmeer
Vanuit Agriport - Middenmeer werken we voor diverse klanten, o.a. distributie van groente en fruit, bloemen en bevoorrading van distributiecentra. Hier werken we met zowel bakwagens als trekker-opleggers en wordt er zowel met pallets als rolcontainers gewerkt. Het hoofdkantoor is ook gevestigd in Middenmeer. Hier zijn de planners voor onze regio Noordwest-Nederland werkzaam. Daarnaast zijn de ondersteunende diensten hier ondergebracht, zoals de financiŽle administratie, automatisering, directie, P&O en Wagenparkbeheer.


Nieuwegein


Raalte
Vanuit Raalte bevoorraden we met trekker- opleggers supermarkten met diepvriesproducten. Er wordt hier met rolcontainers gewerkt.


Sint Annaparochie
Voor onze klant in St. Annaparochie bevoorraden we met trekker- opleggers en LZVís distributiecentra en winkels met o.a. fruit en gesneden groenten. Er wordt hier met rolcontainers en pallets gewerkt. Tevens is hier een vestiging van Peter Appel Transport bij de klant waaruit de planners St Annaparochie aansturen.


Tilburg
Vanuit het distributiecentrum van onze klant in Tilburg bevoorraden we met trekker- opleggers, bakwagens en LZVís winkels met levensmiddelen in Zuid- Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Tuitjenhorn
Voor onze klant in Tuitjenhorn bevoorraden we met trekker- opleggers winkels met AGF, koel-, vers en diepvriesproducten. Er wordt hier met rolcontainers en pallets gewerkt.


Veghel
Voor onze klant in Veghel bevoorraden we met trekker- opleggers o.a. drogisterijartikelen vanuit het distributiecentrum naar verschillende winkels in Nederland en BelgiŽ.


Waalwijk
Voor onze klant in Waalwijk bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met zowel bakwagens als trekker- opleggers, winkels in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Zaandam
Vanuit het distributiecentrum van onze klant in Zaandam bevoorraden we met trekker- opleggers winkels met levensmiddelen in Noordwest- Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Zwanenburg
Voor onze klant in Zwanenburg bevoorraden we met trekker- opleggers en een aantal bakwagens oa brood vanuit het distributiecentrum naar verschillende winkels in Noordwest- Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


Zwolle
Voor onze klant in Zwolle bevoorraden we vanuit het distributiecentrum met trekker-opleggers winkels in de regio Noord-Oost Nederland. Er wordt voornamelijk met rolcontainers gewerkt.


 
 
 
  • Standplaatsen
  • Sitemap
  • Disclaimer
  • Contact
  • Vacatures